EPLAN Efficiency Days op donderdag 19 oktober 2023

Blokkeer nu al donderdag 19 oktober in uw agenda, want dan komt de nieuwe editie van de EPLAN Efficiency Days naar Antwerpen. Dit jaar gaan we voor nog iets groter en uitgebreider dan vorige edities, met een programma-op-maat en keynote sprekers van het allerhoogste niveau.

EPLAN EFFICIENCY DAYS
Donderdag 19 oktober 2023 | 08:30 – 18:00

Vestar (Antwerpen)

Centrale thema voor 2023 is “Breakthrough 4 Tomorrow”. Waarbij “4” staat voor de 4 levels van digitale transformatie, maar ook voor 4 streams: ‘Basic’; ‘Advanced’ ; ‘Expert’ en ‘Management’. Ons doel is namelijk dat iedere aanwezige – ongeacht zijn/haar ervaringsniveau – de informatie krijgt die hem of haar verder helpt in hun kennis en dagelijks gebruik van EPLAN. Concreet bieden we een achttal break-out sessies waaruit de deelnemers een keuze maken. Op die manier kan iedereen geheel naar eigen wens zijn programma samenstellen.

Waarom is dit belangrijk?  Een digitale transformatie kan pas slagen indien er een dynamiek op gang komt tussen het management en de mensen die op dagelijkse basis met EPLAN werken – de ‘users’. Deze laatste groep zorgt ervoor dat de juiste inzichten geimplementeerd worden – en is dus essentieel. Terwijl management een cultuur van innovatie moet scheppen, de strategische visie bepalen en technologische vernieuwing ondersteunen. De betrokkenheid van het management is dus eveneens essentieel.

Tijdens de Efficiency Days willen we de users zowel als het management onderdompelen in een sfeer van digitale transformatie. Dankzij een partnership met Voka is er dit jaar een apart programma opgezet voor het management waarin we hun willen inspireren om de aanzet te geven naar een verregaande digitalisatie en automatisatie. Dieter Somers - Senior Adviseur Digitale Transformatie bij VoKa – komt uitleggen hoe zij in samenwerking met Eplan Vlaamse bedrijven ondersteunen bij elke stap in de digitale transformatie.

Verder op het programma:  keynotes door Steven Van Belleghem over ‘customer centric’, en Cedric Dumont over leadership in transformatie.

Meer informatie over het programma, de sprekers en inschrijven via onderstaande links: